GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Mehmet Akif İlkokulu

0(342) 226 27 55
Güzelyurt Mah. 54 Nolu Sk.No 6 / 1 Şehitkamil / GAZİANTEP
Vizyon
Kendini sürekli yenileyen,okuyan,inceleyen,araştıran,analiz ve sentezler yapabilen,bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı;dünü bugüne,bugünü yarına bağlayan köprülerein kurulduğu;yönetici,öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyleçevrede,bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, yüzünü çağdaşlığa çeviren bir kurum olarak;öğrencilerini, kişisel yeteneklerinin farkında olan, sosyal ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayabilen,bilgili,becerili,özgüven sahibi, iyi ahlaklı ve disiplinli, olaylar arasında neden-sonuç ilişkisi kurabilen, olayları sorgulayabilen, toplumda kendisini en doğru şekilde ifade edebilen, etkin ve üretken bireylere dönüştürmektir.
2016/2017 Beyaz Bayrak, Dart İl Derecesi, Beslenme Dostu Okul Sertifikası
Öğretim Şekli :ikili karma öğretim
Sabahçı devre: 07:20-12:10 Öğlenci devre: 12:20-17:20
Okulumuza ulaşım belediye otobüsleri ile sağlanabilir.
Güzelyurt Mahallesi 54 Nolu Sokak No:6 Şehitkamil/GAZİANTEP
Okulumuz Şehitkamil ilçesi sınırlarında olup şehir merkezindedir.
Sportif Etkinlikler
Basketbol, Atletizm, Karate, Çim Hokeyi, Masa Tenisi, Satranç vb Sportif kursların yanında Resim, Bağlama gibi sanatsal kurslar da halk eğitim bünyesinde açılmaktadır.
Proje Çalışmaları
Okulum Temiz Projesi, Yeşil Okul Projesi, Mektup Kardeşliği Projesi, Sosyal Okul projesi, Eba Fatihi Okullar Projesi, Okuma Yazma Seferberliği
E twinnig projeleri, Erasmus Projesi